Del din mening og oplevelse

Karolina Nielsen, mor til Nadja og Oliver

"Catalin er min familie fotograf. Hans billeder er ikke kun smukke, men afspejler også personligheder af mine børn. Jeg bestiller ham hvert år siden 2016 og hvert år leverer han helt nyt. Han er venlig og tålmodighed ved sine modeller, fanger dem i øjeblikket. Billeder er taget i naturen og han tage sin tid for at finde helt nyt baggrund. Jeg kan kun stærk anbefale Catalin"

Peder Pilgaard

"Catalin tager nogle helt fantastiske billeder. Han får de allerbedste anbefalinger"

Corina og Bogi Niclasen, forældre til Teodor

"Catalin vores fotograf. Vi har brugt Catalin i de sidste tre år, hvor han har taget en del billeder af vores søn og os. Vi har rigtig gode erfaringer med ham. Han giver sig god tid til at finde de helt rigtige udtryk og er god til at udnytte de forskellige omgivelser, som vi har været i. Han er god til at skabe kontakt med sine motiver og gøre fotosessionen til et et hyggeligt arrangement og resultatet er nogle uforglemmelig flotte billeder. Catalin får de allerbedste anbefalinger."

Catalin Stoican

" Jeg kan anbefale Catalin Tibuleac som fotograf, på grund af sine fremragende billeder. Desuden, kan jeg sige at han arbejder på en rigtig faglig måde, og han bearbejder billederne som sin hobby. Kvalitet er i hvert fald sin motto, og hans billeder afspejler altid naturlige følelser og oplevelser. Tak for dit dejligt og sejt arbejde!!"